English
Contact-Bereikbaarheid

U kunt contact met ons opnemen door middel van een bezoek (alleen op afspraak), per telefoon of e-mail.

Hahnemann Instituut Nederland
Instituut voor opleiding en ontwikkeling in Klassieke Homeopathie

Bezoekadres:
Jan van Nassaustraat 111
2596 BS Den Haag

Telefoon: 070 3280862
E-mail: Hahnemann Instituut Nederland

 

Al onze lesdagen en seminars beginnen om 10:00 uur maar u bent van harte welkom vanaf 9:40 uur om zich in te schrijven. De seminars eindigen rond 17:00 uur.

Betaling op rekening: NL86INGB0002458683 tnv. Hahnemaninstituut, Den Haag onder vermelding van de naam en data van het seminar of de lesdag.

De seminars zijn erlend door NOKH NVKH en PN VHAN NWP

Bereikbaarheid:

Het Hahnemann Instituut Nederland bevindt zich in de ambiance van een royaal Haags herenhuis aan de boomrijke en statige Jan van Nassaustraat, midden in het Haagse Benoordehout. Op steenworp afstand ligt het historische centrum van Den Haag met koninklijk paleis, parlementsgebouwen en gezellige winkelbuurten. Het is slechts een paar minuten wandelen naar het gezellige Buurtschap 2005 (ook bekend als de Dennenweg), vol met leuke eetgelegenheden. Voor rustzoekers is het heerlijk wandelen in de nabijgelegen parken met prachtige oude bomen.

Het royale pand biedt werkruimte aan enkele homeopaten, en is voorzien van een volledig geoutilleerde ruimte voor educatieve bijeenkomsten.

Het instituut is makkelijk bereikbaar, zowel per openbaar vervoer als met eigen vervoer.En ligt 10 minuten lopen van het Centraal Station.

Eigen vervoer:
Via de A12: U rijdt de A12 helemaal uit richting Scheveningen. Aan het einde van de A12 met de stoplichten mee naar links en de volgende stoplichten rechts (op de hoek ziet u het Provinciehuis).
U volgt nog steeds richting Scheveningen. Nadat u aan uw recherthand de Kamer van Koophandel bent gepasseerd de eerste stoplichten rechts de Wassenaarseweg op. Vervolgens de eerste stoplichten wederom rechts: u bent in de Jan van Nassaustraat.

Er is altijd volop parkeergelegenheid en er is ook een invaliden parkeerplaats voor de deur. Houd er rekening mee dat op werkdagen parkeergeld verschuldigd is en er alleen met pinpas in de automaten betaald kan worden.

Openbaar vervoer:
Vanaf het NS Den Haag Station Centraal met tramlijn 9 richting Scheveningen. Halte Javastraat.
Het is ook goed te bewandelen direct vanaf het Centraal Station langs het malieveld; in een kwartiertje bent u er.

Routekaart
Klik hier om de de routekaart te tonen bij Google Maps.