English
14 en 15 april 2018 Autisme door Didier Grandgeorge

   

 

Auteur van: ‘The Homeopathy Handbook for Children’ Homeopathy in acute cases en Homeopathic Remedies for the Stages of Life.

Didier is een zeer ervaren homeopathische kinderarts en heeft duizenden kinderen behandeld en is met zijn 40-jarige ervaring als homeopaat  is hij zeer ervaren in het ziektebeeld Autisme. Hij was de eerste die detoxiviserende middelen tegen vaccinaties gebruikte in Europa. 

Hij zal dit keer spreken over de ‘de Spirit van  middelen voor kinderen bij Autisme’
Didier baseert zijn voorschriften op diepe filosophische en symbolische inzichten die hij langs makkelijk te volgen wegen over weet te brengen op de aanwezigen. Hij is een buitengewoon gepassioneerd spreker en het is steeds een genot om zijn lessen te volgen. 

Tijdens zijn lessen legt hij de diepere betekenis van symptomen uit zodat we in onze analyse tot diepere lagen kunnen komen wat al snel vruchten afwerpt in de praktijkvoering van zowel acute als chronische problematiek. De lessen worden vertaald uit het Frans.

Het seminar vindt plaats op zaterdag en zondag

Aanmelding door rechtstreekse een email te stren naar het instituut (email hin@hahnemanninstituut.nl) of te bellen met 070-3.28.08.62. 
De lessen zijn erkend door NVKH, NWP. PN erkenning AVIG ea. De lessen zijn inclusief medische nascholing. En biologische soep, koffi en thee. Lestijden: 9.45-17.15.

De NVKH heeft deze lesdagen geaccrediteerd als 50% medisch nascholing

De Avig heeft deze lesdagen geaccrediteerd voor 5 punten Praktijkgerichte Nascholing per lesdag

Het volgen van deze twee lesdagen kost € 250,00. Betaling 14 dagen tevoren.